Over Bruno

Men neme de Italiaanse keuken. Klassiek, maar dan in een modern jasje gestoken. Daar voege men een snufje Middellandse zee aan toe: Di Bruno!     

 

Wie is Bruno?

Jarenlang heb ik, Bruno, in verschillende restaurants in Oud Zuid gewerkt. Onder andere als eigenaar bij het nabijgelegen restaurant Classico. Mijn roots liggen rond de Middellandse zee en ik hou dus erg van de mediterrane en dan met name de Italiaanse keuken.

 

In augustus 2014 heb ik restaurant “Di Sale” overgenomen en omgetoverd tot Di Bruno. Een nieuw restaurant waar u de heerlijkste Italiaanse specialiteiten in een modern jasje kunt proeven: een ‘diepe’ ossobuco, een betoverende safraan-risotto, een ovenheerlijke branzino sotto sale al forno, de spectaculaire geflambeerde pasta al funghi porcini of een geraffineerde salata mista met op houtskool gegrilde groenten, roze peper en koriander. Oh la la, bonissimo!!! 

 

Eerlijk, simpel maar altijd spannend

Naast heerlijke voor-, hoofd- en nagerechten à la carte hebben wij een dagelijks wisselende dagschotel en een scherp geprijsd 3 gangen menu dat regelmatig wordt gewijzigd. De formule van de keuken is simpel, eerlijk maar door de mediterrane touch altijd spannend. En voor iedereen wat wils: eerlijk vlees, lijngevangen vis en biologisch vegetarisch. Wat u ook bestelt, steeds proeft u de Italiaanse keuken met een verrassende mediterrane touch. En zoals dat nou eenmaal gaat in het middellandse zeegebied, zullen we de gerechten deels aan de tafel klaarmaken.   

 

Menukaart restaurant Di Bruno in Amsterdam
Reserveer bij restaurant Di Bruno in Amsterdam